Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- Nerobí penu
- asi slaby tlak v nadobe s vodou ?
Hladal som mokka kavovar na indukcnu varnu dosku a tento vyzeral pekne. Neviem v com je presne problem, ale kavovar nedokaze dostatocne rychlo pretlacit vriacu vodu cez kavu a tym padom je kava prepalena. Skusal som dva rozne druhy kavy, ani jedna mi z tohto kavovaru nechutila.
Kavu si preto dalej varim v hlinikovom mokka kavovare na turistickom plynovom varici (kedze varnu dosku mame indukcnu) a kava chuti opat vyborne.
- Na počudovanie je káva pripravená veľmi rýchlo a je chutnejšia ako iba zalievaná
Káva hotová do minút
- Ak sa dodrží postup zaručujem espresso lepšie ako zo značkového kávovaru.Ja meliem kávu na jemnúčko,plná odmerka.Indukcia na šestke.Treba byť trpezlivý a skúšať naozaj vie urobiť fantastickú penu!!!
- Kvalitné nerezové spracovanie
- Funguje na indučke
Kaffia 3
Pridané: 3. marca 2023
(naposledy upravené 3. marca 2023)
Zakúpený v GourmetKava.sk
Nefunguje na indukčnú platňu aj keď to má v popise
Kaffia 3
Pridané: 28. februára 2023
(naposledy upravené 28. februára 2023)
Zakúpený v GourmetKava.sk
Kotogo funguje ako má , akurát zle chytá na indukciu, musíme hľadať správne miesto , krúžiť dokola kým chytí
super
- lahko sa odmontuje a vycisti
- kvalitny material
- ako jediny sa da pouzit aj na indukcnu varnu dosku
mame kupene rovno 2 tieto kavovary, jeden mame doma a jeden v karavane. vzdy vynikajuca kavicka, asi najblizsia tej z kaviarne. je to taky nas ritual najskor si pomliet kavicku a potom si ju spravit v tomto kavovare. odporucam kazdemu :)
- SUPER AJ NA CHATU
- DIZAJN
- CENA
Funguje
Úžasná kvalita a prevedenie, už sa tešíme keď produkt budem e využívať v prírode.
kávovar zatiaľ funguje ako má.
Casovac je super vec
super mašina, splnila očakávanie
- kvalitné
- Funkčnosť
Funguje presne tak ako má
Super na pripravu kávy bez socu.Kava je rychlo spravená
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »