Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- Lacné
- Nie stastne navrhnute ulozenie spodneho sitka
- Zlokolo spodneho sita unika para do vytlacneho priestoru, tympadom cely cas chrci ako by malo len na konci
Neodporucam, podla mna to nie je ani vyrobna vada, ale chyba dizajnu. Mozno by sa to dalo vyriesit hrubsim a maksim tesnenim, ale neviem kolko by potom vydrzalo. Reklamovane. Vyriesene refundaciou.
- Robí kvalitnú kávu. Praktický, prenosný, použiteľný kdekoľvek
- Výborný kávovar pre štyri šálky
Kávovar Bialetti Brikka 4 som vyskúšal, pracuje veľmi dobre, skutočne robí veľmi peknú penu na povrchu kávy vďaka novému tipu ventilu a káva v ňom pripravená je veľmi chutná. Dovolím si tvrdiť, že takú penu neurobia ani na káve v kaviarni, cena rozhodne zodpovedá kvalite a výrobok doporučujem najmä pre tých kávičká
árov, ktorí majú radi v obľube dobrú, chutnú a najmä silnú kávu, jej sila sa môže vždy zmierniť doliatím trochou horúcej vody, ako kto má rád.
- Velke kotogo je ako celok jedna velka nadhera
- Bohuzial trosku vyzera ako fejk :/ logo je rozmazane a nie v rovine, ale akokeby napisane oblukom. Na propagacnej fotke je samozrejme dokonale. Pozerala som aj dalsie priamo na predajni a aj to malo logo celkom rozmazane. Od znackoveho kotoga, ktore nesie meno Dolce&Gabbana som ocakavala bezchybnu potlac. Na prvy pohlad sklamanie, ale nechavam si ho, lebo po par dnoch som si zvykla. :D len ma mrzela ta suma za nie 100% dokonaly tovar..
super kavička
- S touto značkou som bola vždy spokojná.
Tovar mi po týždni ešte nebol doručený
Všetko OK
- Káva ako z veľkého kavovaru
- Super cena
- kvalitný kávovar
- krásny dizajn v medenom prevedení
- výrobený z nehrdzavejúcej ocele (vhodný pre tých, čo sa snažia vyhnúť používaniu hliníkových výrobkov)
- veľmi jenoduché čistenie vodou
- výborná doterajšia skúsenosť s rovnakým kávovarom
- pomer cena/kvalita
- vhodné pre jednu osobu
Na kávovary Bialetti nedám dopustiť! O niečo väčšiu verziu máme už niekoľko rokov a je stále ako nová. Vhodná pre jednu osobu. Medený dizajn je elegantný a oku lahodiaci. Vrelo odporúčam!
Bialetti Moka Induction 6 červená
Pridané: 29. októbra 2023
(naposledy upravené 29. októbra 2023)
Zakúpený v VEGAONLINE.sk
- Výborná káva
- Bežný produkt požívaný desaťročia. Ťažko popisovať výhody a nevýhody. Nie je to žiadna novinka!
Tu nie je čo opisovať, je to produkt bežný a dobre fungujúci.
- Nice looks
- Induction hob
Don't take amount of cups described as real unless it means tiny espresso shots.
- Veľkosť na akurátnu kávičku.
krásny, šikovný, rýchla príprava chutnej kávy
- s používaním tohto druhu výrobku mám k spokojnosti niekoľkoročné skúsenosti
- Toto je ideálna veľkosť na 2 klasické (nie talianske) šálky kávy ;)
- krasny dizajn, skvela kava, spolahliva znacka
- Kvalitné materiály, veľkosť,dizajn.
robi co ma
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »