Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- dlhoročné skúsenosti sa zase raz potvrdili, kávovar je výbrný
Som veľmi spokojna
- vysoká kvalita spracovania
- chuť kávy výborná
- ľahká údržba
- skvela kvalita spracovania
- kava pre jedneho za par minut
Pre mna je to na jednu kavu z ktorej si spravim latte, flat white, capuccino alebo americano. Nezvyknem pit tie malicke kavicky, radsej zo salky, je to super kedze doma som jediny kto pije kavu
- Zatiaľ vyskúšané na indukcii a max spokojnosť. len si treba na tej svojej nájsť optimálny teplotný stupeň. A množstvo pomletej kávy, podľa toho aká silná komu chutí.
Cena určite zodpovedá kvalite a verím, že ma ani na turistike nenechá v štichu. Odporúčam každému, kto má tento spôsob prípravy v obľube. Jednoduchý na údržbu.
- Spoľahlivosť no
Zatiaľ len spokojnosť . Kvalitné prevedenie, káva výborná
Super mašinka
- Nerez
- Indukcia
Funkčný je, ale nie na 3 šálky, ledva na 1 kávu, treba nalievať do pohára veľmi opatrne, ináč sa vylieva.
unikajúca para spod víčka na ruku
- Funguje tak ako má
- Espresso chutí podobne ako z automatického kávovaru
Je to lahucke - vyrobok ma 95g. Zmesti sa tam salocka do priemeru 5, 5 cm nadoraz ( spodok) - ale radsej do 5 cm a na vysku do 6,5 cm nadoraz, ale radsej 5,5 cm , koli vyberaniu. Dufam, ze maju vsetky vyrobky trisku v rovnakej vyske....Je to takmer vsetko hlinik - takze po uvareni, je to horuce....Myslim, ze do kempu ,pre menej osob(u) ok, ale skor na dlhy trek mimo civilizaciu vtedy za mna super,ak nevadi vaha + pripocitat maly hrncek + samotnu vahu nosenej kavy. Vyska kavovaru 15,5 cm, priemer 7,5 cm.
- Plní účel.
- Veľmi pekný a funkčný kávovar
- Syn je spokojný
- klasika
- Zlomená rukoväť
- Nebolo to poriadne zabalené
Produkt prišiel rýchlo, no pri otváraní balíka som si všimla, že kanvička má odlomenú rukoväť a nebola podľa mňa dostatočne zabalená. Rukoväť sa mohla odlomiť pri preprave alebo už odlomená bola predtým. No pri riešení tohto problému boli ochotní a nápomocní.
- Presne toto som potrebovala nahradiť , starý výrobok mi doslúžil
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »