Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- Len sama vyhoda,zatial
- Ziadna aj cena bola teraz velmi dobra
Na základe informácií na stránke obchodu, som sa rozhodla pre tento kávovar a zatiaľ som spokojná. Chýbal slovenský návod. Ale našla som na YouTube video.
Spokojnost
- Kvalitny vyrobok, na rozdiel od lacnych "hypermarketovych" moka kanviciek.
- Predtym sme pouzivali 9 rokov Venus 4, so znackou sme spokojni.
...
Za pár eur výborne pislúžil na dovolenke. Kto nemá rád zalievanú kávu a je zvyknutý na pákový akebo automatický kávovar a nechce ho ťahať na dovolenku, tento mokka kávovar je vhodnou náhradou. Malý, skladný a vždy po ruke. Káva z neho je o 100% lepšia než instatná.
Kvalitny produkt, lahka manipulacia a udrzba.
- Priprava dobrej kávy.
Produkt som venoval ako darček, spätná väzba od obdarovaného bola veľmi dobrá, verím že bude fungovať ako má. Podstatnou výhodou je, že Moka kávorar LAMART LT7077 sa dá používať aj na indukčnej varnej doske. To bol hlavný dôvod kúpy.
Sluzi,ako dekoracia
Funguje ako má.
- Má lepšiu výpustku, ako klasická verzia
- Ľahko sa čistí
- Závit nie je najlepšie zvládnuté, občas to dosť trvá, kým trafíte a občas sa už dostane káva na okraj a potom to tam vyfičí počas varenia. Klasická verzia má ostrejšie, lepšie definované závity a je to oveľa jednoduchšie zavrieť
- Stará dobrá klasika, funguje bez problémov
- Pomer cena/kvalita
- Zatiaľ funguje skvele
- Sikovny moderny kávovar , som spokojná
- Píšu že je na indukciu ale nie je
- Pri telefonáte do firmy ktorá je zástupcom výrobcu katastrofálne jednanie .
Tak výrobky od tej firmy nebudem kupovať kvôli jednaniu zástupcu a nepravdivým informáciam.
výborná káva
- Jednoduchá príprava kávy
- Káva je veľmi chutná
- Zohrievanie trvá dlhšie (cca 10 minút)
- Má dosť ostré hrany, ľahko sa dá porezať pri manipulácii
- Aj po 10tom použití kanvica stále syčí čo by nemala a nie som jediný ktorý to tak má....
Neodporúčam, mal som veľa konvičiek ale táto je katostrofa
- Prijateľná cena
- Meranie množstva kávy pokus omyl
- Manuálne vypnutie
- Zberná plastová nádoba na kávu
- Čínsky výrobok
Oproti klasickej moka konvičke napr. Bialetti žiadna výhoda a elektrina to nespraví. Chuť je približne rovnaká. Množstvo vody sa musí určiť odhadom používateľa. Prístroj sa po uvarení musí manuálne vypnúť. Je to plast, takže trvanlivosť je otázna. Automatické vypnutie po 30 minútach? Neviem ako to mysleli v návode, ale roztavený plast by som neriskoval.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »