Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
Spľňa všetko čo som od neho očakávala. Zatiaľ som spokojná.
Dobrý výrobok za malú cenu.
- Lahodná káva s bohatou penou
Máme radi dobrú kávu a tento kávovar splnil očakávania
- redukcia na menšie množstvo
Keďže už nejaký čas používam klasické "koťogo" Bialetti, viem ako prebieha celý proces a ako chutí výsledný produkt. V správnom koťogu sa ozve syčanie a bublanie až na záver, keď je už všetka voda preparená cez sitko s kávou. Tu voda do hornej nádoby nenateká ale prská, vštka voda sa hore nedostane, celý proces trvá príliš dlho, takže výsledok je prepálená páchnuca brečka. Doporučoval by som takúto značku stiahnuť z ponuky, lebo môže vrhať zlé svetlo aj na predajcu.
- Robí super kávu
- Vyzerá dobre
- Keď som ho prvý krát vyskúšal, pretekal na tesniacom ventile. Bola potrebná malá oprava.
- Kvalita kavy
- Bialetti top produkt!
- Klasicky dizajn
- Farba
- Plastove casti vyzeraju trochu lacno
Pekny kusok, miera “na dve kavy” neni moc vypovedna, kedze bezny slovak asi vypije tento objem ako jednu mensiu kavu :)
Uz si nie som ista, ci v popise boli aj rozmery resp. objem, ale kedze produkt poznam, pocitala som s tym, ze konvicka bude mala…
- Pekný.
Je presne taký, aký som chcela.
- pekný, malý, jednoduchý, praktický
Kedysi sme mali taký z Maďarska, teraz sme sa k tomuto typu vrátili. Občas vymeníme kapsule za čerstvú mletú kávu. Tento pre 3 porcie používame na 2 malé alebo 1 väčšiu šálku . Pre jedného - dvoch je táto veľkosť ideálna. Ak je niekto zvyknutý na veľké kávy, treba kupovať väčší.
Produkt splnil ocakavania. Kvalitne a precizne vyhotovenie
- Rychle doručenie a kvalita tovaru
- Sikovne prevedenie kavovaru.
- Skoda, ze iba na jednu kavu. Este jedna v tejto velkosti a bolo by to dokonale. :)
Cena tohoto kavovaru je nastavena velmi dobre. Je sikovny aj pekne baleny. Praca s nim je jednoducha a paci sa mi, ze ide jak na varic, tak na indukciu.
- na obrazku sa javi material rubustnejsi... hlavne rukovet sa mi zda slaba
kvalitný produkt
výborná káva
super cena
dobrý návod
kupujem ešte aj menšiu
- Kvalitny vyrobok
- Dost velky aj pre ludi co neradi miniespreso ale chcu poriadny hrncek kavy :)
- Jednoduchá obsluha a výborná káva
- nezistila som zatiaľ žiadnu
Používam ho ešte len 3. deň, takže zatiaľ funguje výborne a dúfam, že aj bude
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »