Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice

Bialetti Moka Express 1

Bialetti Moka Express 1

Overený zákazník eKavickar.sk Overený zákazník

Pridané: 19. augusta 2016

(naposledy upravené 19. augusta 2016)

Zakúpený v eKavickar.sk

Pedrini 1

Pedrini 1

Pridané: 29. júla 2016

Odporúča produkt
  • Výhodou je veľkosť, bez problémov ho môžete vziať aj na chatu a spraviť si skvelú kávu. Káva je veľmi podobná tureckej, až na to, že je výraznejšia a samozrejme bez zrniečok.

Kávovar bol kúpený pre priateľa, ktorý je s ním veľmi spokojný, káva mu chutí a môže ho vziať kamkoľvek so sebou. Má chuť tureckej kávy s výraznejšou chuťou. Jediné, čo tomu chýba, je pena typická pre espreso, Pre niekoho vada, pre niekoho nie. Myslím, že pre ľudí, ktorí majú radi dobrú kávu, je tento kávovar ideálny. Nie je to espreso kávovar, ale za danú cenu vám spraví výbornú kávu a spríjemní vám celý deň.

Bialetti Moka Induction 3

Bialetti Moka Induction 3

Overený zákazník eKavickar.sk Overený zákazník

Pridané: 6. júla 2016

(naposledy upravené 6. júla 2016)

Zakúpený v eKavickar.sk

Odporúča produkt
  • spokojnosť v celej rodine
  • žiadne proti

Odporúčam

Bialetti Dama 3 biela

Bialetti Dama 3 biela

Pridané: 9. júna 2016

(naposledy upravené 9. júna 2016)

Odporúča produkt
  • vyborna velkost , pekny dizajn
  • nic

odporucam

Perfect Home 28405

Perfect Home 28405

Overený zákazník Extreme Digital zRt Overený zákazník

Pridané: 26. mája 2016

Zakúpený v Extreme Digital zRt

Neodporúča produkt
  • Cena - 4,5€ za "mokka konvičku" na 6 šálok, to sa nevidí nikde.
  • V podstate ide o čínsku napodobeninu, nekvalitné spracovanie, ba až nepoužiteľné.

Tovar som objednal kvôli cene, keďže tovar s rovnakými parametrami inak začína pri cene okolo 15€ a vyššie, tu len 4,5€. Avšak musel som skonštatovať, že ide o lacnú napodobeninu. Materiál - hliník bol kompletne doškrábaný, žiadna súvislá lesklá vrstvička. Po uvarení prvej kávy, ostal hliník uprostred konvičky, kde káva nateká čierny, akoby odišla nejaká vrchná časť alebo akoby to zreagovalo nejako. Samozrejme, takýto čierny hliník som sa obával používať kvôli závadnosti na zdraví a konvičku som vyhodil. Nereklamoval som ju len kvôli nízkej cene, posielaná bola z Budapešti a len odoslať tovar tam by stálo asi tak ako konvička. Teraz mám novú, drahú, nemeckú konvičku a je vidno, že je to o inom. Je masívnejšia, celá lesklá, žiaden čierny hliník. Skrátka aká cena, taká kvalita, žiaľ.

Bialetti Mukka Express

Bialetti Mukka Express

Overený zákazník GourmetKava.sk Overený zákazník

Pridané: 26. mája 2016

Zakúpený v GourmetKava.sk

Odporúča produkt

pekny dizajn, radost pouzivat a konzumovat

Cilio Classico 6

Cilio Classico 6

Pridané: 23. mája 2016

(naposledy upravené 23. mája 2016)

Neodporúča produkt
  • Spĺňa účel - pripraví sa v ňom káva.
  • Pomerne nekvalitné spracovanie.

Tento produkt som si vybral, pretože v popise produktu sa písalo, že ide o "luxusný výrobok" a v akcii bol za prijateľnú cenu. Oproti originálu od talianskeho výrobcu je jeho cena polovičná. Avšak musím priznať, že výrobok nie je možné charakterizovať ako luxusný alebo ako je na obale, že prémiový. Hoci ide o nemecký výrobok, skôr ho možno prirovnať k čínskym napodobeninám, ktoré sú len kópia. Prevedenie je nekvalitné, aj keď výrobok udržiavam podľa pokynov, teda sa umýva len čistou vodou a pod prúdom, každým dňom je na ňom viac škrabancov a čakám, že postupne sa úplne zničí "ochranná vrstva", ktorá je lesklá a ostane len tmavý hliník, ktorý neviem, či bude stále neškodný. Už od výroby boli na ňom mierne preliačiny a pod. Samozrejme, funkčnosť je zatiaľ normálna, varí silnú kávu, no myslím, že to nebude na dlho. Do budúcna by som určite zvolil radšej originálny produkt od talianskeho výrobcu, hoci je podstatne drahší, alebo od výrobcu, ktorý ponúka aj verzie z nehrdzavejúcej ocele.

Pedrini 6

Pedrini 6

Pridané: 16. mája 2016

• veľkosť
  • nič

pre krátkosť používania by podrobnejšie hodnotenie bolo predčané

Kela ANCONA 1,7l

Kela ANCONA 1,7l

Overený zákazník HEJ.sk Overený zákazník

Pridané: 22. apríla 2016

Zakúpený v HEJ.sk

• Dizajn, kvalita

Veľká spokojnosť. Tovar splnil moje očakávania.

Bialetti Kitty Nera 10

Bialetti Kitty Nera 10

Overený zákazník levneELEKTRO.cz Overený zákazník

Pridané: 13. apríla 2016

Zakúpený v levneELEKTRO.cz

Odporúča produkt
  • kvalitne prevedenie, kvalitny material, pekny tvar,
  • žiadne

Znacku bialetti poznam, kupila som vacsi model. Neda sa mu nic vytknut, kvalitu neoklames. Odporucam. Kanvica je spolahliva, pracuje spolahlivo

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 28. marca 2016

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • vyborny produkt na kavu

spokojnost 100%

G.A.T. Lady Induction 4

G.A.T. Lady Induction 4

Pridané: 16. marca 2016

(naposledy upravené 16. marca 2016)

• Bingo
  • Na stránku treba uviest aj náhradne diely.Mám už druhy kávovar ten istý typ (len preto že sa prepálil spodný diel).

Produkt perfektnybaž na cenu.

Pezzetti Steelexpress 6

Pezzetti Steelexpress 6

Pridané: 4. marca 2016

(naposledy upravené 4. marca 2016)

Odporúča produkt
  • Uvari kavu velmi rychlo.na domace varenie kavy odporucam
  • Zatial ziadne

Bialetti Moka Express 6

Bialetti Moka Express 6

Overený zákazník kavicka.sk Overený zákazník

Pridané: 3. marca 2016

Zakúpený v kavicka.sk

Odporúča produkt
  • Jednoducha priprava, lepsia chut kavy, kvalitny material, ikonicka znacka.
  • Po case bude potrebna vymena tesnenia a filtra, zatial sme este nezistili, ze ako casto to bude potrebne. Uvarenie kavy na sporaku trva asi 8 minut.

Ako vyznavaci kavy sme sa rozhodli pre kupu tohto produktu, pretoze sme si to chceli porovnat s french pressom, ktory uz doma mame. V porovnani s french pressom vsak kava chuti podstate silnejsie a vyraznejsie, kava z french pressu je chutovo jemnejsia. Jediny problem vsak vidim s velkostou. My preferujeme viac ako bezne malicke espresa vacsi objem kavy, preto sme si zvolili 6 salkovy variant, z ktoreho pripravime 330ml. Ak by sme vsak chceli pripravit kavu pre navstevu, urcite by sme siahli po presse, pretoze toto viac ako dve mensie salky nepripravi. Inak sme zatial maximalne spokojni. Co sme pred kupou nevedeli bolo, ze po urcitom case je potrebne vymenit filter a tesnenie, zatial este nevieme ako casto a ci to bude nakladna a casta zalezitost. Tento kavovar vsak vrele odporucame - jednoznacne ikonicky kusok, ktory v kuchyni vynikne.

G.A.T. Pepita 6

G.A.T. Pepita 6

Pridané: 3. marca 2016

Odporúča produkt
  • slúži k plnej spokojnosti
  • nič

kvalitný výrobok

Anonym Anonym

Pridané: 2. marca 2016

• v principe funguje
  • velmi zle spracovanie
  • nekvalitny material
  • hlinik zmenil farbu o 10 odtienov po prvom pouziti
  • gumove tesnenie velmi nepriemne a vyrazne zapacha
  • netesni dobre

radsej prihodte tych par eur a zoberte nieco kvalitnejsie, klasicky cinsky vyrobok, ktoreho spracovanie za vela nestoji

G.A.T. Valentina 6

G.A.T. Valentina 6

Pridané: 25. februára 2016

• Nenáročná manipulácia,
  • rýchla prípravy dobrej kávy,
  • pekný tradičný dizajn,pripomínajúci moje detstvo
  • dobrá cena

Veľmi som spokojná, robí mi radosť variť si kávu v tomto kávovare.

G.A.T. Rossana 3

G.A.T. Rossana 3

Pridané: 21. februára 2016

Odporúča produkt
  • Kávovar bol ako darček "bolestné", používam ho skoro denne, pretože káva pripravená z neho je chuťovo taká, ako keby som sedela niekde v kaviarni v Taliansku :-)

Produkt sa mi páčil nielen dizajnovo (červená) ale aj veľkosťou na tri espressá
som s produktom spokojná, už som menila aj tesnenie :-), pretože ho používam skoro denne
produkt vrele odporúčam

Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií 1...21 22 23 [ 24 ] 25