Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- Akurát na jednu kávičku (alebo dve úplne maličké:), netreba sporák, čo je fakt super!
- Kávovar nemá žiadny vypínač, žiadnu poistku proti prehriatiu, zapína sa dosť primitívne: zasunutím koncovky elektrickej šnúry do elektrickej siete - zásuvky, vytiahnutím sa vypína..hm... :(
Napriek tomu ju kupujem ešte jednu - pre kamarátku. Ak by ste vedeli o moka-kanvičke, ktorá má normálny vypínač a nie je z plastu, dajte vedieť, budem vďačná :)
- Este nevyskusane, kupene ako darcek.
Este nevyskusane, kupene ako darcek.
Konvica pracuje spoľahlivo, len v začiatkoch sa treba naučiť, kedy presnejšie v akom čase odstaviť z ohrevu, aby vznikla pena, chce to cvik.
- Skutočne kvalitne uvarena kava
- Cena zodpoveda kvalite
- Penu vytvára krásnu. Aj bez predošlých skúseností s moka strojom sme dosiahli požadovaný efekt.
- Síce je na dve kávy ale malinké. Ale doliatim vriacej vody do hotovej kávy sa ten nedostatok kompenzuje. Verím, že viacerí preferujú malý shot kávy a preto je to zanedbateľná poznámka.
pekný dizajn, účelovosť
- Nekvalitné prevedenie
- Kávovar je perfektný
- Bol to darček
podla mna som natrafila na chybny vyrobok. doma mame presne ten produkt, ziadny problem. tento kavovar ale teraz neprecedi kavu, horko tazko vytlaci polovicu vody, ale druha polovica ostava v dolnej casti, a taktiez aj vo vode aj v kave su kavove usadeniny.
- Skvelá káva za minimálne náklady. Pred prvým použitím odporúčam závit na nádobe s vodou jemne potrieť rastlinným olejom. Závity tak lepšie do seba západnú a bude to 100% tesniť.
- Spravíte len presne vymedzené množstvo kávy.
bol to darček, ešte nemám reakciu na tovar.
- celohliníkové telo, zásobník na kávu i sitko filtra
- silikónové tesnenie
- bakelitová rúčka
- vhodný objem
- dobrý pomer kvalita : cena
- funguje
- relatívne malá hrúbka hliníkového plechu, ale funguje
Potreboval som obyčajné "kotogo", v ktorom si jednoducho uvarím vlastnú kávu, a to všetko bez zbytočných nezmyslov a navoňaných absurdít.
Jednoduchá mokka konvička, ktorá stále funguje.
- Výborná kávička
- Vytvara ozaj dobru “cremu”
- Kvalitný výrobok, kvalitná moka káva
- perfektny a jednoduchy
- výborná káva
- kvalita za rozumnu cenu
Milujem vsetko talianske!!!! Krasne zlatucke talianske mocca espresso!!! Aj pohlad nan potesiiiii!!!
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »