Najnovšie recenzie zo sekcie Moka kanvice
- Je to skôr o dvoch-troch kavičkach a nie o štyroch
klasika, pekný design
- Ideálne pre dve osoby
Výborný
Objem nádobky na vodu je cca 250ml. Tento údaj mi chýbal v infe o prododukte.
- kanvica nie je oceľová na 100% , podľa popisu predajcu plastová mala byť iba rukoväť
- oceľová kanvica, ALE vnútro hornej časti je tvrdý plast...to sa mi nepáči
- kvalitne spracovanie
- daju sa kupit nahradne testenia, ktore casom budete potrebovat
Popis uvádza, že sa tam dajú urobiť dve šálky kávy, ale pravdou je, že sa tam dá uvariť iba jedna malá šálka kávy.
- Dá sa použiť aj v prírode
- Skladnosť
- Tak ako opisane
Jednoduché, robí to čo má.
- Lahka udrzba
- Rychle dodanie
- Dobra cena
Produkt vie pripravit dobru kavu. Dalsou vyhodou je lahke cistenie. S vyrobkom som spokojny. Na pripravu je nutne pouzit vacsie mnozstvo kavy, cize ak si robite 1-2 salky mokky tak treba kupit mensiu verziu. Napriak tomu som spokojny s tym ako sa vyrobok pouziva.
Bialetti Moka Express 6
Pridané: 28. septembra 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
Zakúpený v VEGAONLINE.sk
Káva je chutná, dobre sa drží v ruke, ale materiál sa mi zdá krehkejší ako ten istý produkt od Tescomy. Až čas ho preverí.
- Po prvých dňoch používania zatiaľ veľká spokojnosť. Elegantný taliansky dizajn, leštený masívny nerez určite veľa znesie. Ľahko sa umýva, na nádoby stačí len horúca voda, na občas rozobrané sitko aj saponát a ocot. Závit je kvalitný hladký, nie je žiadny problém utiahnuť diely k sebe.
- Používam na plyne, káva je hotová za cca 8 minút , ale ten výsledok stojí za to čakanie. Len treba použiť hrubo mletú kávu talianskeho typu, tie jemne mleté nemecké vám môžu upchať sitko. Na indukcii kávu urobíte omnoho rýchlejšie.
- Zatiaľ žiadne
Skvelý mokka kávovar od firmy talianskeho vynálezcu kávovaru Bialettiho z roku 1933.
- Super funguje na indukciu, funguje tak ako má, takže som spokojná
- Nenašla som žiadnu
Odporúčam, funguje skvele
Som s tovarom velmi spokojný.Na indukcii sa velmi rýchlo a jednoducho pripraví.A je velmi chutná
- Pomer cena a potreba ,dobre
- Netreba zohrievať vodu v kanvici
- Tri šálky ale akej veľkosti asi tri štamperlíky
Praktický
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »